31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde partilerin belediye başkanı adayları yavaş yavaş şekillenmeye başlandı.

Yerel seçimlerde bütün gözler büyükşehir belediyelerine çıkarılacak adaylara çevrilmişken, özellikle İstanbul adayları tüm Türkiye tarafından merakla bekleniyordu.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın 79 ilde aday çıkaracaklarını açıklamasının üzerine İstanbul adayının kim olacağı merakla bekleniyordu.

Zafer Partisi’nin İBB adayı belli oldu. İşte İstanbul adayı… 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde partilerin belediye başkanı adayları yavaş yavaş şekillenmeye başlandı.

Yerel seçimlerde bütün gözler büyükşehir belediyelerine çıkarılacak adaylara çevrilmişken, özellikle İstanbul adayları tüm Türkiye tarafından merakla bekleniyordu.

CHP’nin adayı mevcut Başkan Ekrem İmamoğlu

AKP henüz adayını açıklamadı.Murat Kurum, Adil Karaismailoğlu, Selçuk Bayraktar, Ali Yerlikaya ve Tevfik Göksu ismi geçenler arasında yer aldı.

İYİ Parti de henüz adayını açıklamadı.

Zafer Partisi'nin İBB adayı ise gelen bilgilere göre bir değişiklik yaşanmazsa çok büyük bir ihtimalle belli oldu.

İddiaya göre  Genel Başkan Ümit Özdağ ile görüşen Azmi Karamahmutoğlu arasında yapılan konuşmada, Karamahmutoğlu üzerinde mutabık kalındı. Azmi Karamahmutoğlu'nun da Özdağ'dan gelen teklife sıcak baktığı ve gelen teklifi kabul edeceği bildirildi.

Azmi Kurumahmutoğlu Kimdir?

AKP’li Külünk’ten partisine zehir zemberek sözler! AKP’li Külünk’ten partisine zehir zemberek sözler!

Türk siyasetinin önemli isimlerinden olan Azmi Karamahmutoğlu Alparslan Türkeş’in son seçtiği Ülkü Ocakları Genel Başkanı olarak tanınıyor.

Azmi Karamahmutoğlu Trabzon kökenli evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yüksek öğrenimini 2 üniversite bitirerek Kıbrıs ve Türkiye’de tamamlayan,  doktora ve master konusunda da çalışmaları olan entellektüel bir Türk milliyetçi olarak Türkiye’de tanınıp sevilen bir kişidir.

Azmi Karamahmutoğlu, MHP Genel Başkanı merhum Alparslan Türkeş‘in son seçtiği Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevini yürütmüştür.

MHP’de ise Tuğrul Türkeş’in Genel Başkan adaylığına ,Tuğrul Türkeş‘ten yana tavır koymuştur.MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli olduktan sonra hiçbir görev almamıştır.
 Uzun yıllardır televizyonların aranan ve olağanüstü dönemlerde Türk Milliyetçileri ile ilgili görüşü önemsenen bir yorumcu olarak da biliniyor.
 Azmi Karamahmutoğlu yakın dostlarınca çok sevilen önemsenen bir siyaset figürüdür.

Editör: Habererk Com