Uzun bir hazırlık evresinden sonra Zafer Partisi kuruldu. Kurucular arasında hem kamuoyunun hem de Milliyetçi camianın aşina olduğu birçok isim var. Genel başkan Ümit Özdağ, İsmail Koncuk , Lütfü Şehsuvaroğlu, Mehmet Ceylan, Ali Çolak, Cezmi Polat, Ertuğrul Kalafat, Uğur Tarhan ve Adem Taşkaya gibi.

TÜM MAKALELERİ

Divanda Genel Başkan Sn. Özdağ ve arkadaşların teveccühü ile bize de Genel Sekreter Yardımcılığı görevi tevdi edildi. Bu, bundan sonra gündemimizin büyük kısmının Türkiye meseleleri ile geçeceği anlamına geliyor.

Partinin amblemi meşale içinde ay yıldız. O ay yıldızın yanında kardeşleri üç hilal ve bozkurt ta var. Zaten hareket partileşme aşamasında iken kendini ay yıldız hareketi olarak kamuoyuna takdim etmişti.

Özdağ'ı anlatmama gerek yok. Türkiye'nin önemli milliyetçi düşün adamlarından biri. Onlarca kitabı yüzlerce makalesi bunun en açık ispatı. İlmi bir disipline sahip olması partileşme aşamasında seçici davranmasına, yeni bir eser veriyormuş gibi ihtiyatla hareket etmesine neden oldu. Bu da ortaya kenetlenmiş bir kadro çıkardı.

Bugün Türkiye'nin süratle milliyetçi bir siyasete ihtiyacı var. Başkalarının şemsiyesi altında milliyetçilik yapmanın ne kadar zor olduğunu gördük. Başkalarının şemsiyesi altında olmak başkalarının izin verdiği kadar milliyetçi olmak anlamına geliyor. Bu da Türk milliyetçiliğinin zincire vurulması demek.

Özdağ hoca yıllardır mülteci meselesine dikkat çekiyor. Tek başına bir parti gibi mücadele ederek bu konuda bir farkındalık yarattı. Bu konuda kitap yazan tek siyasetçi. Göç ve mülteci akınını ilk defa o bir savaş aracı olarak değerlendirdi. Taliban'ın yönetimi sonrası ülkeye yönelen Afganlı akını bazılarının aklını yeni yeni başına getirdi. Zamanında sayın Özdağ dinlenmiş olsaydı bugün bu çapta bir sorunla karşılaşmış olmayacaktık.

AKP, iktidarı boyunca Cumhuriyetin temellerine savaş açtı. Bizi millet yapan değerleri usul usul tahrip etti. Sultan Alparslan'dan sonra Anadolu'yu, Fatihten Sonra İstanbul'u ikinci defa fetheden, Anadolu'nun ebedi yurdumuz olduğunu dünyaya haykıran Mustafa Kemal Atatürk'ü itibarsızlaştırmak için her şeyi yaptı. Bir ülkenin kurucusunun hedef alınması demek o ülkenin temellerinin dinamitlenmesi, yerine farklı bir projenin konulması demek. Politikacıların çoğu bu gerçeği zamanında fark edemedi. Edenler de gerekli duyarlılığı göstermedi. Zafer partisi Cumhuriyetin değerlerini korumayı, bu ülkenin Talibanlaşmaması için milli kültürümüzün muhafazasını öncelikli işleri arasında görmektedir.

Kavga siyasetinde, kayıkçı kavgasında olmayacağız.

Yolumuz ikna yoludur.

Çeşitli maskeler altında pazarlanan yıkım projelerine karşı Türk insanını uyandırmak, onun vicdanı olmaktır.

Milliyetçiler, her zaman bu ülkenin sigortası oldular.

Zafer Partisi kadrosu, programı, dünya görüşü ile Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortası olmaya devam edecektir.

Demokrasiye ve ulusal değerlerimize karşı başlatılan savaşı bilimle, akılla doğru politika ile bertaraf edeceğiz.

Fikirlerimiz Türk milleti kadar eski, örgütlenmemiz ise yenidir.

Kavgamız kendimiz için değildir, kıyamete kadar bu coğrafyada hür, bağımsız ve birlik içinde yaşamak içindir.

Her yeni ses yeni bir nefestir.

Kervan yola çıkmıştır hedefimiz devlet, millet, demokrasi, cumhuriyet, Atatürk diyen herkesle buluşmak, bu vatan yolculuğunda beraber olmaktır.

Bir olacak, diri olacak ve er geç kazanacağız.

Zafer Partisi özlediğimiz Türk devletini geri getirecektir.

Editör: TE Bilişim