Üsküdar Zafer Partisi, eski ilçe başkanlarından Nursel Çelikok'u belediye başkan adayı olarak göstererek şaşırtıcı bir karar aldı. Nursel Çelikok, siyasi deneyimiyle dikkat çeken ve üsküdarlı gençlerin büyük ilgisini kazanan bir isim. İlçe başkanlığı döneminde mültecilerin ülkelerine iade edilmesi için başlattığı kampanya ile gündem yaratan Çelikok, Üsküdar siyasetinde de etkili bir rol oynayacağı bekleniyor.

Nursel Çelikok, seçim vaatlerini anlatırken, Üsküdar'ın en büyük problemlerinden biri olan kentsel dönüşüm ve imar sorununa öncelik vereceklerini söyledi. "Üsküdar'ın imar sorununu akılcı ve adil bir şekilde çözmek için uğraşacağız. Vatandaşlarımızla işbirliği içinde modern ve depreme güvenli binalar inşa edeceğiz. Ayrıca kültürel ve sosyal etkinliklere destek olacak, ihtiyaç sahibi emeklilerimize yardımcı olacak, esnaflarımızın işlerini geliştirecek projeler hayata geçireceğiz" dedi. Nursel Çelikok, Üsküdar'ın uzun zamandır yönetilemediğini, sığınmacı ve kaçakların bölgeyi istila ettiğini, İstanbul Depremi için yeterli önlemlerin alınmadığını, gençlerin uyuşturucu batağına sürüklendiğini de belirterek, "Zafer Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı olarak bunlara son vereceğimize söz veriyoruz ve başaracağız" diye konuştu.

CHP'den Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına yanıt CHP'den Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına yanıt

Nursel Çelikok, 1975 yılında Üsküdar'da dünyaya geldi. Üsküdar'ın seçkin eğitim kurumlarında okuduktan sonra ticaret hayatına atıldı. Ticarette ve sosyal hayatta yaşadığı zorlukları aşmak için sivil toplum örgütlerinde görev aldı. Ülke ve yerel sorunlara çözüm bulmak için siyasete giren Nursel Çelikok, Zafer Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı yaptı ve Zafer Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı oldu.

Kaynak: Haber Merkezi