Zafer Partisi’ndeki istifalar devam ediyor. Kuruculardan GİK üyelerine ve İl Başkanlarına ve teşkilatların tümüne yansıyan parti içi rahatsızlıklar istifaların önünü açtı. Parti içinden gelen bilgilere göre ise, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın söz konusu rahatsızlıklar hakkında tedbir almaması hatta görmezden gelmesi en büyük sebep olarak gösteriliyor.

Zafer Partisi’nde Almanya özeli  başta olmak üzere partinin kurulma aşamalarından itibaren çalışmaya başlayan Aylin Çimen, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Zafer Partisi’ne nasıl katıldığını ve bu sürece nasıl gelindiğini anlatan Çimen, “Hocanın iktidar olma gibi bir arzusu yok, ülkücülerin tek tek üstünü çizerek partiden ayrılmalarını sağlıyor” dedi.

“Ümit Hoca beni arayıp çalışmalara başla parti kuruyoruz” dediğini aktaran Çimen, “derhal dediğini yaptım ve çalışmalara başladım” dedi. Ancak ilerleyen süreçte Özdağ’ın politikalarından rahatsız olduğunu dile getiren Çimen oldukça ilginç tespitlerde bulundu. Aylin Çimen, “Hocanın iktidar olma gibi bir arzusu yok, ülkücülerin tek tek üstünü çizerek partiden ayrılmalarını sağlıyor” dedi.

zafer partisi 3

zafer partisi 2

zafer partisi 1

Editör: Habererk Habererk