Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığına asılan "Yerli ve Milli Escobar" afişi üzerine Güvenlik Güçleri Zafer Partisi Nilüfer İlçe binasına geldiler.

İlçe Başkanı Işıl Esgin,  savcılıktan yazılı bir talimat gelmedikçe afişi vermeyeceklerini bildirdi.
Savcılıktan yazı almak için kısa bir süre ayrılan güvenlik güçleri,  afişi indirmek için binanın önüne   3 büyük  itfaiye aracı getirdiler.
Beşevler'de Nilüfer binasının etrafındaki  yerleşim yerlerinde balkon ve camlardan vatandaşların Türk bayraklarını açarak sloganlarla Zafer Partisi Nilüfer'e destek oldukları görüldü.Bu arada Bursa İl Başkanlığı, Bursa Zafer Gençlik Kolları ve diğer ilçelerin de destek olmak için geldikleri Nilüfer ilçede birlik olan tüm Zafer Partililer topluca direndiler.Ancak akşam saatlerinde afiş kaldırıldı.

Konuyla ilgili Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin "Biz Zafer Partisi olarak uyuşturucu ile mücadelede farkındalık oluşturmak için afiş hazırlattık. Üzerinde resim ya da isim olmayan afişin hangi gerekçe ile kaldırıldığı bize açıklanmadı. Partimizin avukatları, bu el koymanın hukuki olmadığını açıkladılar güvenlik güçlerimize. Sonuçta bu pankart terör örgütlerinin pankartı değil, uyuşturucu ile mücadeleyi işleyen bir pankart. Zafer Partisi olarak uyuşturucu çeteleri ile, siyasi uzantıları ile mücadeleye kararlıyız. Türk Gençliğinin uyuşturucu baronları tarafından zehirlenmesine izin vermeyeceğiz. Bu arada toplu direnişimiz esnasında çevredeki yurttaşlarımız balkonlarından Türk bayrağı açıp slogan atarak bize destek oldular. Dün bize destek olan, haklı mücadelemizde başarılar dileyen herkese teşekkür ederiz. Emin olsunlar ki biz duruşumuzdan ödün vermeden mücadeleye devam edeceğiz. " şeklinde konuştu. 

1-48

2-24

3-13

4-95-5

Editör: Ali Özyiğit