Yerel idarelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yakup Kaptan kendi sosyal medyasından görevinden istifa ettiğini, mücadeleye devam edeceğini açıkladı.

 Zafer Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  Yakup kaptan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:

24 Mayıs 2023 tarihinde başladığım ve özveri ile çalıştığım Zafer Partisi Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevimden bugün itibariyle istifa ediyorum.

Geçtiğimiz altı ay boyunca bizlere destek veren, çalışmalarımıza katılan ve ziyaret gerçekleştirdiğim 60 ilde bizleri misafir eden tüm İl ve İlçe Başkanlarımıza, vatan sevdasından başka sevda barındırmayan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in vurulma anları kamerada Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in vurulma anları kamerada

Ülkemizin bu zor döneminde gecesinden, gündüzünden; işinden, aşından; emeğinden, ailesinden fedakarlık ederek inandığımız ülküye yürüyen tüm teşkilatlarımız, kardeşlerim, ağabeylerim, ablalarım, büyüklerim haklarını helal etsinler.ifadelerine yer verdi.

Yakup Kaptan Genç dinamik teşkilatlarda sevilen çalışkan bir Genel Başkan Yardımcısı olarak biliniyor. Yerel seçimler üstü en önemli görevlerinden biri olan yerel idarelerden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına emekli Kurmay Albay Fikret Bayır atandığı bildirildi.

zzz-3

Nazlı hilale olan inancımız ile yorulmadan, bu memlekete olan sevdamız ile uyumadan çalışmaya devam edecek, bu karanlık günlerde dalgalanmak için rüzgar bekleyen bayrağımıza rüzgar olmaya devam edeceğim.

Ahde vefamıza olan inancımızla bu yolu yürürken ne yorulduk ne de vazgeçtik. Yorulanlar, vazgeçenler sadece ahde vefası olmayanlardır.

Editör: Habererk Com