Harp Malûlü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret eden Zafer Partisi heyeti, gazilerin ve şehit yakınlarının yaşadığı sorunlar hakkında bilgi aldı.

Terörle Mücadele gazi ve şehitleri ile 15 Temmuz gazileri ve şehit aileleri arasında ayrım yapıldığı ve bu yüzden terörle mücadelede şehit olan askerlerin ailelerinin mağdur olduğu, aynı şekilde 15 Temmuz’da gazi olanların da terörle mücadele gazilerine göre dezavantajlı duruma düşürüldüğünü belirten Mustafa Işık, bu konuda Zafer Partisi’nin TBMM’de konuyu gündeme getirmesini istedi.

“Gaziler ve şehitlerimizin emanetleri için üzerimize düşen her şeyi yapmakla mükellefiz” diyen Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, hem kendisinin şahsen hem de Zafer Partisi Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Adana Milletvekili İsmail Koncuk’un gazi ve şehit ailelerinin koşullarının iyileştirilmesi için TBMM’de pek çok teklif ve önerge verdiklerini hatırlattı.

Ümit Özdağ, “Sizler bu vatan için canından vazgeçmiş kahramanlarsınız. Sizler ve aziz şehitlerimizin aileleri için ne yaparsak yapalım, hakkınızı ödemiş sayılmayız. Bu yüzden yaşadığınız tüm sorunları bize iletin ve çözümü için ne gerekiyorsa yapmakla mükellefiz” dedi.

Prof. Dr. Ümit Özdağ, Genel Sekreter İsmail Koncuk, Genel Başkan Yardımcıları Serdar Öztürk, E. Bülent Kutlu, Yaşar Asiler ve Burak Mengü daha sonra Harp Malûlü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şube Başkanı Abdullah Gazioğlu’nu ziyaret etti.

Gazioğlu, ziyarete katılan ve aynı zamanda gazi olarak TSK’dan emekli olan Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Serdar Öztürk’ü Harp Malûlü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ankara Şubesi’ne üye yaptı.

Editör: TE Bilişim