Daha önce uyuşturucu ile mücadeleye dikkat çekmek için teşkilatlarına astığı "Yerli ve Milli Escobar" yazılı pankart çok konuşulan Zafer Partisi, şimdi de Sinan Ateş cinayetine vurgu yapmak amacıyla yeni bir pankart hazırlattı. Zafer Partisi'nin “‘Yerli ve milli’ katil kim?” pankartı şimdiden siyasetin gündemine oturdu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Sinan Ateş cinayetine dikkat çekmek için hazırlattığı “‘Yerli ve milli’ katil kim?” pankartının tüm parti il binalarına asılması talimatını verdi. Pankartta, “Bir Türk milliyetçisini torbacılara vurdurtan ‘Yerli ve milli’ katil kim?” ifadeleri kullanıldı.

Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Zafer Partisi il başkanları, Doç. Dr. Sinan Ateş'i alçakça bir pusu ile uyuşturucu tacirleri ve torbacılara vurduran katiller ve azmettiricileri hapishaneye girene kadar bu afişi il binalarınıza asın.” dedi.

image small

“BAKALIM KİM ÜZERİNE ALINACAK?”

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı da, pankarı paylaşarak, “Bakalım kim üzerine alınıp bu afiş için bize dava açacak?” ifadelerine yer verdi.

Editör: Yadigar Hanım