Türkiye Cumhuriyeti gibi şerefli  bir ülkenin vatandaşı olarak kalabilmek için sadece ÜÇ AY kampanya çalışmasına hepinizi davet ediyorum. Yok demeyin, olmaz demeyin, onlar inat ediyorsa, bizler yemin edelim, onlar ulufe dağıtıyorlarsa bizler sevgi dağıtalım, onların yanında kim var bilinmez ama, bizim yanımızda kainatın yaratıcısı yüce Rabbim olacaktır. Bizim niyetlerimiz, ecdat kanıyla sınırları çizilmiş vatanımıza, kanla  boyanmış bayrağımıza ve demokratik Cumhuriyetimize, daha da önemlisi  devletimize sahip çıkmaktır. 

Haydi kardeşlerim, vatan millet sevdalısı can dostlarım, oyunları bozmak ve T.C. Vatandaşı kalabilmek için en yakınlarımızdan başlayarak,her vatanseverin, kararsız olan bir kardeşimizi ikna edip, hayır kampanyasına davet etmesi milli bir görevdir . Erinmeyelim, çalışalım, anlatalım, gerekirse yalvaralım ama ikna edelim.

Sende katıl kampanyasının bitimine  sadece üç ayımız  kaldı,  üç ay içerisinde  gereğini yapmaz yada yapamazsak ömür boyu  pişman ve perişan oluruz... Şimdiye kadar kullandığımız oy'lar başkaları içindi, ilk defa kendimiz ve vatanımız için kullanacağımız bu kutsal oy'un kıymetini bilelim ve ihmal etmeyelim.

Sadece sizin #HAYIR# demeniz yetmiyor.. Her vatanseverin 1+1 oyu olması  gerekiyor 

Bu ülkede kardeşce yaşamak isteyenler, bu ülke hepimizin diyenler, sizlere sesleniyorum; Ecdadın mirası, gelecek neslimizin emaneti bu kutsal vatanımızı, siyasilerin, gazetecilerin ve satılmış bürokratların insiyatifine bırakmayalım. Etrafımızda demokrasiden uzak,  tek adamla yönetilen ülke vatandaşlarının çektiklerinin bire bir şahidi olduk. Konu ne siyasidir nede sayın Erdoğan'dır. Bu sandıkta ülkemizin gelecegi oylanacaktır. İnsan ömrü bellidir. Hadi Allah korusun  ülkemizin başına  kötü niyetli  adamlar  yönetici olarak gelirse halimiz  ne olacaktır.

Demokrasiyi kullanarak diktörlüğü getirmeye çalışan ilk ülkenin vatandaşı olmanın ezikliğini yaşamamak için hayır kampanyasına katılalım. Suriye, İran, Mısır, Afganistan vs ülkelerin konumuna düşmek istemiyorsak hep birlikte elele gönül gönüle  bu kampanyaya destek vermeliyiz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.