Adana'da komşusuyla aralarında gürültü meselesi yüzünden husumet olduğu bildirilen kahvehane işletmecisi katliam yaptı.

İddiaya göre, kahvehane işletmecisi Muhammet Ali Binen (22), komşularıyla "gürültü" meselesi yüzünden daha önce defalarca tartışmıştı. Binen bir kaç gün önce de mekanda yüksek sesle müzik çaldığı gerekçesiyle komşuları Tugay Kopal (36) ve Mahir Palamut (33) ile tartıştı. Tartışmayı çevrede bulunan ayırırken, taraflar arasında husumet oluştu.

Dün akşam saat 19.00 sıralarında otomobiliyle merkez Yüreğir ilçesi Seyhan Mahallesi'ndeki işyerinin önüne gelen Binen, aracından inerek, yanında getirdiği pompalı av tüfeğiyle fırının önünde duran Mahir Palamut'a arka arkaya ateş açtı. Palamut yaralanarak yere yığılırken, kartuşu biten tüfeği yere atan Binen, bu kez de araçtan başka bir av tüfeği alarak fırına girdi. İçeride bulunan Tugay Kopal'a ateş açmaya başlayan Binen, ardından tüfeği çenesine dayayarak intihar etti.

Çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Kopal ve Binen'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Başına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Palamut ise hastaneye kaldırıldı. Palamut doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay anı bir işyerinin güvenlik kamerasına an be an yansıdı. 


 

Editör: Yadigar Hanım