*Demokrasiye inanıyorsanız fazilet sahibi insanlarımızı dinlemek mecburiyetindesiniz. Sayın Erdoğan’a göre demokrasi bir yerde binip bir yerde ineceği trenden ibaret olmaya başladı.

*Ucube sistem Sayın Erdoğan’ın son çırpınışın ürünüdür. Biz bunu 2010’da gördük karşı çıktık. 2017’de gördük, ‘hayır’ dedik. Biz hiçbir zaman demokrasiden vazgeçenlerden olmadık.

*Biz hiçbir zaman milletimizin iradesinden kaçanlardan olmadık. Biz korkaklardan olmadık. 40 katır mı 40 satır mı tercihine zorlanan milletimize yeni bir tercih sunduk. Milletimize güneş gibi doğduk. Demokrasiden kaçanlara karşı ortak aklı hatırlattık.

*Zor günlerden geçerken gücümüzü milletimizden aldık. Zorbalarla mücadele ederken cesaretimizi milletimizden aldık. Bizi yolumuzdan döndürecek Allah’tan başka bir güç tanımıyorum.

*İYİ Parti kula kulluk etmeyenlerin partisidir. İlk seçimde devlet ile milleti tekrar buluşturacağız. İYİ Parti iktidarında Türkiye’ye ilk olan bu ucube sistemi Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemle değiştireceğiz. ‘Yeter, söz milletin’ diyeceğiz.

Editör: İlayda Şimşek