İYİ Parti ve CHP arasında siyasi kavga kızışıyor! “Partime saldıranlarla savaşacağım” diyen Meral Akşener, geçmişte dostluk kurduğu CHP’li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı “Korkaklar” olarak tanımladı.

Can Atalay’ın odasına İYİ Partili isim yerleşti Can Atalay’ın odasına İYİ Partili isim yerleşti

Bugün yaptığı grup toplantısında da CHP’li belediye başkanlarına sert sözler sarf etti: Arkamızdan çıkar peşinde koşanların hesaplarını alt üst ettik! Korkularından saldırmaya devam ediyorlar… Eski müttefikler birbirine düştü! 8’li ittifakın üyeleri, seçim sonrası çatışmaya girdi.

İYİ PARTİ’DE İSTİFA DEPREMİ

İYİ Parti lideri Meral Akşener, oy kaybının etkisiyle zorda. Bir zamanlar cumhurbaşkanı olmayı hayal ettiği Cumhuriyet Halk Partisi’ne öfke kustu. “Yerel seçimde ittifak yapmayacağız” dedikten sonra partisinden istifalar başladı.

CHP’YE SAVAŞ İLANI!

CHP’yi partisine operasyon çekmekle suçladı! “Bu bir savaş ilanıdır” diyen Meral Akşener, eskiden cumhurbaşkanı yapmak istediği CHP’li belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı hedef aldı.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ’A: KORKAKLAR!

Ekrem İmamoğlu’nun İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan’la gizlice adaylık görüşmesi yaptığını öğrenen Meral Akşener, CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a “Korkaklar” dedi. Ekrem İmamoğlu ise Akşener’in bu sözlerine “Bazı arkadaşlar haddini aşıyor” diye yanıt verdi. Taraflar arasında gerilim yükseldi. Meral Akşener, bugünkü grup toplantısında Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’a yine saldırdı.

ŞİMDİ DE ‘NANKÖR’ DEDİ!

Akşener CHP’li başkanları nankörlükle itham etti. Bir zamanlar kardeşim dediği iki isme “Bizim sayemizde makam sahibi oldular ama teşekkürü başkalarına yaptıklarının foyasını ortaya çıkardık” mesajı yolladı. Meral Akşener konuşmasını şöyle bitirdi: Bizim sayemizde makam ve mevki sahibi olanların sinirlerini bozduk. Korktukları için operasyonlar ve saldırılar durmuyor…

Kaynak: Haber merkezi