Alaattin Çakıcı, vekalet verdiği avukatı Can Sevinç’i azlettiğini duyurmuştu.

Çakıcı'nın kararının ardından Avukat Can Sevinç'ten bir açıklama geldi. Alaattin Çakıcı'nın avukatlığından kendi isteğiyle ayrıldığını belirten Sevinç, Çakıcı'nın açıklamasının kendisine yönelik bir saldırı yapılabileceğinin işareti olduğunu öne sürdü.

Türkiye’de kazanan CHP Hatay’da neden ve nasıl kaybetti? Türkiye’de kazanan CHP Hatay’da neden ve nasıl kaybetti?

Alaattin Çakıcı'nın basın danışmanı Ferhat Aydoğan aracılığıyla yapılan bu açıklama için "Şafak Mahmutyazıcığlu, Sinan Ateş ve diğer rahmetli insanların başına gelen gibi bir sonun hazırlayıcısıdır, altyapısıdır" diyen Sevinç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Hayranıyım, seveniyim ve yanlış yaptığı için bu eylemi gerçekleştirdim ifadelerine hazır olun mesajıdır. Benim kullandığım hesaplar annemin üzerinedir ve hepsini ben kullanmaktayım. Fakat bu veya bunun gibi bilgiler özel bilgilerdir. Benim bugüne kadar yaşadıklarımı Alaattin Çakıcı’nın tüm çevresi bilmektedir. Bana gelecek bir kurşun yaşadıklarım içinde en hafifi olacaktır. Son olarak da CHP üyeliğimi silmediğim için yaşadıklarım ve maruz kaldığım tüm davranışlar hoş gelmiş sefa gitmiştir.

Eğer başıma bir şey gelirse ve aranızda olmazsam bu hayatta en büyük başarım Atatürk’ün bize gösterdiği yoldan bir an bile sapmamış olmamdır.

Av. Can Sevinç"

Editör: Habererk Habererk