Ankara'da 'Aleyna Çakır' adıyla bilinen Sema Esen'in evinde ölü bulunmasıyla ilgili olarak erkek arkadaşı Ümitcan Uygun, 'İntihara teşvik etmek ve intihar kararını kuvvetlendirme' ve 'Eziyet etme' suçlarından yargılanıyor.

Ankara'yı Sağanak ve Dolu Vurdu: Etkili Yağışlar Hayatı Olumsuz Etkiledi Ankara'yı Sağanak ve Dolu Vurdu: Etkili Yağışlar Hayatı Olumsuz Etkiledi

Uygun, savunmasında suçlamaları reddetti ve aralarında tartışmalar olduğunu, ancak darp olmadığını belirtti. Tanık olarak dinlenen komşu L.K., Esen'in evinden anormal sesler duyduğunu ve Esen'in yardım çığlıklarını duyduğunu söyledi.

Esen'in ailesi ise sürekli tehdit edildiklerini ifade etti. Sema Esen, 3 Haziran 2020'de evinde ölü bulunmuş ve Ümitcan Uygun daha önce Esen'e şiddet uyguladığı görüntülerle gündeme gelmişti. Soruşturma sonucunda Uygun'un 18 yıla kadar hapsi isteniyor.

Kaynak: DHA