Araç muayenesi yaptırmak için alınmak istenen  online sayfasında dolandırıcıların  sayfasına mı bağlanılıyor.Araç muayenesi yaptırmak isteyen  bir kişinin başına gelenler. Araç muayenesi  için randevu yazdığınızda  açılan sayfa TÜVTURK olarak görünüyor.

Ekran görüntüsü 2023-07-11 182258

Açılan sayfada  eğer vergi borcunuz trafik cezası borcunuz var ise sizi direk vergi dairesi sayfasına yönlendiriyor. O zaman resmi ve  gerçek bir sayfada olduğunuzu düşünerek devam ediyorsunuz . Daha sonra sayfa bir yerden sonra devam etmiyor. Verdiği numarayı aradığınızda muhatap yok( 0212 909 96 79 ) Mail göndermek için yönlendirildiğinizde  yazıyorsunuz gönderme butonuna bastığınızda sistem hatası çıkıyor. 145 Tl ödüyorsunuz karşılığında asla hizmet yok.

Hakkımızda bölümüne girince, tabiki bu en son aklımıza gelen kısım oldu.

Hakkımızda

Firmamız İstanbul Ticaret Odasına kayıtlıdır. Gelir olarak vergi mükellefidir.

Firmamız İstanbul Ticaret Odasına kayıtlıdır. Gelir olarak vergi mükellefidir. TÜVTURK Taşıt Muayene A.Ş. şirketi (veya iş ortaklarıyla) ya da kamu ile hiç bir işbirliği, ortaklığı, anlaşması yoktur. Randevu hizmetini TÜVTURK’ten ücretsiz olarak reservation.tuvturk.com.tr web adresi veya müşteri hizmetleri numarası kullanılarak kendi imkanlarınızla firmamızı aracı koşmadan alabilirsiniz. Firmamız vergi mükellefi olarak reklam, gsm operatörleri kullanılarak ayrıca personel kira ve diğer çok sayıda giderleri olarak risk taşımaktadır. Firmamıza başvuru yapmadan önce bu konuda duyarlı olmanızı rica ederiz. Hizmetimizin katma değer ve danışmanlık hizmeti ile size özel müşteri temsilcilerimiz bizzat arama-sms ile ulaşarak (gerekli durumlarda arama) ve danışmanlığınızı da yaparak özel hizmet vermektedir.

Peki Hiç bir ilgisi olmayan bir site en ufak borcumuza kadar nasıl oluyorda vergi dairesine kadar sayfa yönlendirme  yetkisi oluyor. Ödenen tutar 145 tl çok bir meblağ değil ama damlaya damlaya göl olur atasözünden yola çıkarak hakkımızı arıyoruz.  Uzmanlar bu tür problemlerle karşılaşanların savcılığa suç duyurusunda bulunmaları gerektiğini bildiriyor. Kredi kartı ile ödeme olduğu için bütün belgeleri elinde olan  araç sahibi sesini duyurmak için bizi arayarak bu iddalarda bulundu.

Editör: Habererk Com