Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Şüpheliler yakalandı

Beyoğlu'nda silahlı saldırı: Şüpheliler yakalandı
Beyoğlu'ndaki kebapçıya düzenlenen silahlı saldırıda şüphelilerden biri yakalandı ve tutuklandı.

Beyoğlu'nda bir kebapçıya motosikletle gelen saldırganlar, iş yerine silahlı saldırı düzenledi. Saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, ateş açan şüpheliyi 24 saatten kısa sürede yakaladı.

Şüphelilerin, polisi şaşırtmak için motosiklette yer değiştirdikleri belirlendi. Olay, 12 Haziran Perşembe günü saat 03.30'da Kamer Hatun Mahallesi'nde meydana geldi. İki şüpheliden biri kebapçıya ateş açtı, ardından kaçtılar ve iş yerinde hasara yol açtılar. Polis, iş yeri sahibinin ihbarı üzerine soruşturma başlattı.

Polis, iş yeri sahibinin ifadesini aldı ve herhangi bir düşmanının veya tehdit almadığının belirtildiğini kaydetti. Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen ekipler, beyaz motosikletle kasklı ve eldivenli iki kişinin olay yerine geldiğini tespit etti. Şüphelilerin Esenler'den geldikleri anlaşıldı ve burada yapılan incelemede saldırıda kullanılan motosiklet bulundu. Serkan E. (19) yakalandı ve üzerinde olay sırasında giydiği kıyafetler ile motosiklet kaskı ele geçirildi. Motosikleti kullanan Kerem S. (22)'nin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Serkan E., 'Genel güvenliği kasten tehlikeye sokma' ve 'Mala zarar verme' suçlarından tutuklandı. İş yerinin 2023'te de kurşunlandığı öğrenildi.

226131-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.