Bursa merkezli 3 ilde fuhuş operasyonu: 15 gözaltı, 34 kadın kurtarıldı
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, masaj salonlarında fuhuş şebekesi tespit etti. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Bursa, Mardin ve Antalya'da eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 11'i kadın 15 şüpheli gözaltına alınırken, 34 kadın da fuhuştan kurtarıldı.
Operasyon kapsamında 10 masaj salonu hedef alındı. Ekipler, teknik ve fiziki takip sonucunda belirlenen adreslere baskın düzenledi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı ve adliyeye sevk edildiler.
Ele geçirilen malzemeler arasında cinsel ilişkide kullanılan çok sayıda ürün, 5 laptop, 22 cep telefonu, 2 flaş bellek ve fuhuştan elde edildiği değerlendirilen 38 bin lira para bulunuyor. Kurtarılan 34 kadın ise ilgili birimlere teslim edildi.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.