Çorlu'da silahlı saldırı: 5 şüpheli adliyeye sevk edildi

Çorlu'da silahlı saldırı: 5 şüpheli adliyeye sevk edildi
Çorlu'daki silahlı saldırıda ölen Bünyamin Ermiş'in ölümüne ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda hayatını kaybeden 19 yaşındaki Bünyamin Ermiş'in ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında 5 şüpheli gözaltına alındı. Çarşamba günü Silahtarağa Mahallesi'nde evinin yakınlarında yürürken saldırıya uğrayan Ermiş, otomobilden açılan ateş sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti.

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay sonrası titiz bir çalışma yürüterek, cinayette kullanılan tabancayı kullandığı iddia edilen H.Y. ile birlikte D.U., H.U., O.U. ve M.G.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularının ardından şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 5 şüphelinin, Bünyamin Ermiş'in ölümüne ilişkin soruşturma sürecinde ifadeleri ve deliller doğrultusunda yargılanmaları bekleniyor. Olayın ayrıntıları ve şüphelilerin suçlamalara ilişkin savunmaları ise önümüzdeki süreçte kamuoyuna yansıtılacak.

239955-2.jpg

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.