Kayseri'de İranlı 3 şüphelinin midesinden uyuşturucu çıktı
Kayseri İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu operasyonunda, İran uyruklu üç şüpheli yakalandı. Şüpheliler, A.O. (51), M.S. (37) ve P.S. (28) olarak tespit edildi. Kocasinan ilçesi Himmetdede Mahallesi'nde taksiyle kente girmeye çalışırken durdurulan şüphelilerin araçlarında 15 gram esrar, 5 gram bonzai ve 117 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
Röntgen ve ultrason muayenelerinde, üç şüphelinin midelerinde kapsül halinde uyuşturucu madde olduğu anlaşıldı. Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle midelerinden çıkarılan uyuşturucuların, kente sokmak amacıyla yutulduğu belirlendi. Şüpheliler, tedavilerinin ardından gözaltına alındı.
İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edilen üç şüphelinin, ülke genelinde uyuşturucuyla mücadele çalışmalarına önemli bir katkı sağladığı ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaynak:DHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.