Malatya'da ekmek arasına gizlenmiş 383 uyuşturucu hap ele geçirildi

Malatya'da ekmek arasına gizlenmiş 383 uyuşturucu hap ele geçirildi
Malatya'da yapılan bir operasyonda ekmeklerin arasına gizlenmiş 383 uyuşturucu hap ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Malatya'da polis ekiplerinin düzenlediği bir operasyonda, ekmeklerin arasına gizlenmiş 383 uyuşturucu hap ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, uyuşturucu ticareti yaptığı şüphesiyle takibe alınan bir şahsın adresi hedef alındı.

Operasyon sonucunda yapılan aramada, ekmeklerin arasına gizlenmiş 383 uyuşturucu hap bulundu. Ele geçirilen uyuşturucu hapların yanı sıra, olayla bağlantılı olarak 2 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki sorguları devam ediyor. Polis, uyuşturucu şebekesine yönelik soruşturmanın genişletilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.