M.H.P de 0lanları görünce anlaşılan odur-ki Bahçeli’nin amacı parti, teşkilat veya ülke ile ilgili kesinlikle değildir. Bahçeli sırf kendi rahatı için MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ gibi bir partinin genel başkanlık koltuğunu bırakmak istemiyor. Yoksa sanıldığı gibi partiyi Fetö veya Cemaate bırakmamak adına mücadele sadece dikkatleri başka yerlere çekmekten öte bir şey değildir.

Son yaşanan rezaletin fotoğrafını her ÜLKÜCÜ TÜRK MİLLİYETÇİSİ gördü ve BAHÇELİ denen adama nefretleri bir kat daha arttı.

Artık o kanaat herkeste oluştu-ki Bahçeli genel başkanlık koltuğunu bıraksa ne yapacak?

Evine gidip torun sevecek bir durumu yok.

Çiçek yetiştirse desen insan sevgisi olmayan bir kişide öyle gelişmiş fazla bir sevgi aramak ise boşa.

Tek amacı tutulmuş olduğu yönetmek hırsı, hastalık haline gelen koltuk tutkusunu devam ettirmek. Tabiiki kendi rahatı için.

Onun için daha önce yazmıştım ve aynen demiştim-ki artık BAHÇELİ koltuk için, yönetme hırsı için her şeyi göze alabilir. BAHÇELİ’nin tek derdi rahatı ve o rahatı kaybetmemek adına ÜLKÜCÜ kanının dökülmesine bile rıza gösterebilir demiştim.

Bu durumu nihayetin yaşadık ve gördük. 

Bir çok ÜLKÜCÜ yazar, dünü  ortada olan, hepsinin çocukluk ve gençlik yıllarına baktığımızda hayatlarının her karesi ÜLKÜCÜ olan insanlara yapılan bu muameleye M.H.P genel merkezini işgal edenlerden ufacık bir ses çıkmadı.

İşin enteresan tarafı M.H.P genel merkezini kendi işyeri, kendi ticaret hanesi, kendi ofisi ve kendi nefsi için kullanan güruh bir M.H.P millet vekili kardeşimize saldıracak kadar alçalmış ve seviyesizleşmiş.

Hala sabırla ve metanetle beklemekteyiz-ki M.H.P genel idare kurulundan bir yiğit sesin çıkıp bu gidişata bir dur diyeceğini. Ne yazık-ki bu saate kadar her şeyin aleni ve göz önünde olmasına rağmen O koltuk ne menem bir şey ise koltuk için onca yaşanan rezaleti görmezden gelen Millet vekilleri başta olmak üzere, buna göz yuman genel merkez yöneticileri var.

Ancak şunu herkesin bilmesi lazım. Bugün BAHÇELİ’ye bel bağlayan, onda gelecek görüpte bir sonraki seçime kendisine yer açmak isteyen kim varsa alayı bilmeli-ki BAHÇELİ bir sonraki seçimde BARAJ falan aşamaz.

Zaten BAHÇELİ ve genel merkezi geçim kapısı gören güruhun amacıda iktidar falan değildir.

Bugün ÜLKÜCÜ camiayı bir birine düşürüpte Balgattaki Fil dişi kuleyi işgal edenler bilmeliki yarın Ülkücü hareket sizleri hep beddua ile yaad edecek.

Bu günlerde bir şekilde geçecek.

Mutlaka hak yerini bulacak ve Ülkücülere BAHÇELİ kanalı ile yapılan iftira, ayrıştırma,karalama, hakaret ve kötü sözler Bahçeli denen adamın ruhunu kemirecek.

Bu insanların iki eli mutlak huzuru mahşerde BAHÇELİ denen kişinin yakasında olacak.

Yazıklar olsun BAHÇELİ.

Yazıklar olsun sana BAHÇELİ.

Yazıklar olsun BAHÇELİ gibi birisine yıllardır destek verdiğimiz için bize.

Sırf M.H.P genel başkanlığı gibi bir makamda diye Bahçeli denen adamı övdüğüm ve savunduğum içinde kendimden bile nefret ediyorum.

Yoksa ne seçildiğinde, nede seçildikten sonra BAHÇELİ denen kişiyi bir türlü sevemedim ve sevmemiştim. Ancak M.H.P genel başkanı diye savundum, övdüm, bir şekilde toz kondurmamıştım.

O tavrımdan dolayıda herkesten özür diliyorum.

BAHÇELİ kendinden başka kimseyi sevmeyen, kimseye güvenmeyen bir yalnız adamdır.