14 Mayıs Genel Seçim çalışmaları kapsamında, CHP Gaziantep İl Başkanlığı tarafından düzenlenen mitinge Millet İttifakı'nın seçimi kazanması durumunda Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görevlendirecek Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Mitingde ilgi gösteren çok vatandaş Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasını dinledi. Mülteci sorununu çözeceklerini dile getiren İmamoğlu, “Mülteci sorununu da biz çözeceğiz. Gaziantep'te de biz çözeceğiz, Kilis'te de Osmaniye'de de biz çözeceğiz. Göreceksiniz; bu ülkeye elini kolunu sallayarak girilme biçimini ortadan kaldıracağız” dedi.

İmamoğlu, Gaziantep mitinginde mülteci sorununu çözeceklerini dile getirerek "Kimse bu ülkenin sınırlarını elini kolunu sallayarak geçemez” dedi.

“MÜLAKATLARDA YAŞANAN HAKSIZLIKLAR BİTECEK”

Ekrem İmamoğlu, yaptığı konuşma da mülakatlarda elenen gençlere değinerek şu ifadelere yer verdi:

“Bu ülkenin başarılı çocuklarını mülakatlarda elediler. Alınteri zincirini kırdılar. İnsanların devlete olan güvenini kırdılar. Biz cumhuriyeti tanıdıklar torpille işe girsin diye kurmadık. Gaziatep’te yaşadı bunu. Gaziantep üniversitesinde gördük. Bu hak yeme düzenini bozacağız. Her annenin her babanın evladı eşit şartlarda olacak. Hak yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz. Adaleti tesis edeceğiz. İlk adım olarak, hak, hukuk, adalet diyen Kemal Kılıçdaroğlu'nu, bu ülkenin en kapsamlı uzlaşmasıyla, cumhurbaşkanı seçeceğiz.”

Editör: Ali Özyiğit