İşlevsel ürünlerin dekorasyon tarzıyla uyumlu olarak kullanılması ise stil sahibi mekanlar oluşturmanızı sağlar. Evinizin farklı alanlarında hem şık hem de fonksiyonel bir kullanım için tercih edebileceğiniz dresuar çeşitleri estetik bir görünüm sunar. Yüksek ayaklar üzerine oturtulan çekmeceli, raflı ya da tekli stant biçimindeki dresuar modelleri antre mobilyası olarak bilinse de farklı tasarımlarıyla evin her alanında kendisine yer bulabilmektedir. Ürünün kullanılacağı mekan, kullanım amacı ve dekorasyon stili ile uyumlu olarak model seçimi yapılmalıdır. Dar alanlarda fonksiyonel bir kullanım için çekmeceli dresuar modelleri tercih edilmelidir. Böylece yerden tasarruf sağlamanız mümkün olacaktır. Salon dekorasyonunda dar alanları dekore ederken raflı ya da aynalı modelleri tercih etmelisiniz. Estetik mekanlar oluştururken raflı çekmeceli alanlara yemek servis gereçlerini yerleştirerek işlevsel bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Antrelere Stil Kazandıran Dresuar Seçimi Nasıl Olmalı?

Dresuar seçiminde öncelikle mobilyayı hangi alanda kullanacağınızı belirlemeniz gerekir. Antreleri stil sahibi alanlara dönüştürmenin en etkili yolu dekorasyon stiliyle uyumlu modellere yer vermektir. Seçimlerde kullanacağınız alanın genişliği önemli rol oynar. Antre alanında kullanılan duvarın genişliğine uygun olarak model seçimi yapılmalıdır. Duvara yapışık olarak yer verebileceğiniz tasarımların ahşap ya da metal ayaklıları antre dekorasyonuna uyum sağlar. Farklı genişlikleri bulunan modellerin üst kısımlarında ise ahşabın yanı sıra cam da kullanılabilmektedir. Seçim kriterlerinden birisi de kullanım ihtiyacıdır. Dar antrelerde dekoratif bir görünüm için petek üstü dresuar modelleri işlevsel bir kullanım elde etmenize yardımcı olacaktır. Antre alanında aynı zamanda depolama alanına ihtiyaç duyuluyorsa çekmeceli modellere yönelmek doğru bir seçim olabilir.

dresuar1

Estetik Bütünlük için Model Seçimi Nasıl Yapılmalı?

Evin girişi ve misafirleri karşılama alanı olan antreler genel dekorasyonla ilgili ipuçları verir. Bu dekorasyon ilkesinden yola çıkarak klasik, modern, rustik stiller ürün seçiminde belirleyici olur. Ortama kazandırmak istediğiniz estetik dokunuşa uygun model seçiminde ürünün malzemesi de dikkate alınmalıdır. Kullanım alanına sıcak bir dokunuş ve doğallık kazandırmak istiyorsanız masif ahşap dresuar uygun bir seçimdir. Sade, oymalı, rustik ahşap modeller aynı zamanda işlevsel özeliklere sahiptir. Salonun dar olmasından dolayı konsol ya da büfe gibi mobilyaları kullanamıyorsanız çekmeceli şık bir model de aynı görevi sağlayabilir. Çekmecelerine yemek servisinde kullanabileceğiniz çatal, bıçak gibi malzemelerin konulabilmesi işlevsel bir kullanım sağlamanıza yardımcı olur. Salon estetiğine göz alıcı bir dokunuş için aynalı dresuar modellerine yönelmek de seçeneklerden birisi olabilir. Dekorasyon stili ile uyumlu olarak klasik bir tarz için ayakları oymalı aynalı tasarımlar bütüncül bir estetik sağlar.

İnsana Dair: Yaşam Ayavefe'nin Topluma Yönelik Sonsuz Sevgi Dolu Çabaları İnsana Dair: Yaşam Ayavefe'nin Topluma Yönelik Sonsuz Sevgi Dolu Çabaları

Dresuar Modelleri ile Yaşam Alanlarına Estetik Kazandırın

Estetik ve işlevsel dresuar modelleri evin sadece antreleri değil, her bölümünde kendisine yer bulabilir. Salonda, mutfakta hatta banyoda kullanım ihtiyacınıza uygun ürünlerle estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz. Evin girişinde göz alıcı bir görünüm için üzerine mum, biblo, çiçek ya da abajur gibi dekoratif objeler yerleştirebileceğiniz modeller şık bir etki bırakabilir. Yatak odasında şifonyer yerine çekmeceli modelleri kullanarak yerden tasarruf sağlamanız mümkün olur. Estetik detaylarıyla işlevsel kullanım özelliklerini buluşturan dresuar seçimine genel dekorasyon ilkeleri ve kişisel beğenilerinizle uyumlu olarak karar verebilirsiniz. Evinizi güzelleştiren estetik detaylarıyla dekorasyonu tamamlayan kaliteli malzemelerden üretilen dresuar modelleri için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Yaşam alanlarınızın stiline uyum sağlayan ebatlarıyla kullanım ihtiyacına cevap veren en uygun modeli bütçenizle uyumlu dresuar fiyatları ile sepetinize ekleyebilir, kolayca sahip olabilirsiniz.

Editör: Alp Kılıç