Yapılan anketlerde mevcut Belediye Başkanı’nı zorlayan hatta birkaç puan önde gözüken Yomra eski Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu kuvvetli bir ekiple sahaya indi.

Yomra’da çok sevilen Tuncay Kaya adlı Yomra Demokrat Parti ilçe başkanı ve ekibi gece gündüz çalışıyor.

Eski Yomra Belediye Başkanı Sağıroğlu, bu kez Demokrat Parti'den aday adayı oldu.

Yomra halkının çok sevdiği üç dönem Belediye Başkanlığı yaptığı İbrahim Sağıroğlu alçak gönüllülüğüyle insanların her türlü problemleriyle başkan iken de başkan değil iken de ilgilenmesinin meyvelerini toplayacağı benziyor.

İbrahim Sağıroğlu, Yomra’da gerçekleştirdiği etkili hizmetler ve unutulmaz projelerle adından söz ettirmiş bir isimdir. Yomra’nın geleceğine daha fazla katkıda bulunma niyetiyle, siyasi arenaya geri dönme kararı almıştır.

Sağıroğlu, yaptığı son açıklamada, ilçe için hayata geçirdikleri başarılı projelerin gözler önünde olduğunu ve 31 Mart’taki yerel seçimlerde, halkın desteğini arkasına alarak Yomra Belediye Başkanlığına tekrar seçilmeyi amaçladığını ifade etmiştir.

Ayrıca ekibi de Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun kontenjan adayı Yomralıların çok sevdiği İstanbul’da Yomra’yı yıllardır temsil eden Şahin Çakır’ında olması ayrı zenginlik ve renk kattığı bildirildi.

CHP'den Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına yanıt CHP'den Kılıçdaroğlu'nun paylaşımına yanıt

Kaynak: Haber Merkezi