Bolu Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağanüstü toplantısında Adıyaman'daki depremzede vatandaşlar için yapılacak yardım çalışmaları gündemiyle toplandı. Toplantı sırasında AKP grubu ile Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan arasında AKP'li grubun saygısız davranışları üzerine gerginlik yaşandı.

Toplantıda, yardımlarda kullanılmak üzere 99 milyon liralık kredi başvurusu yapılabilmesi için Başkan Özcan’a yetki verilmesi de görüşülürken AKP grubundan söz konusu krediye karşı çıkılması üzerine Meclis'te tansiyon yükseldi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın depremzedelere yardım için başvurulmak istenen 99 milyon liralık krediye karşı çıkan AKP grubu üyelerinin saygısızlığına karşılık soğukkanlılığını korudu.

AKP'li meclis üyesi Hacer Çınar, Özcan'a su şişesi fırlattı

Oylama sürerken AKP Grup Başkanvekili Uğur Akbay ve Özcan arasında sözlü tartışma başladı. İkili arasında tansiyonun yükselmesiyle Belediye Başkanı Tanju Özcan, oylamayı başlattı. Oylama sırasında AKP Meclis Üyesi Hacer Çınar, önünde bulunan su şişesini Özcan’a fırlattı. Çınar’ın saldırısı sonrası salona zabıta ekipleri geldi. Çınar'a müdahale eden ekipler salondan çıkarmaya hazırlanırken, AKP meclis üyesi Hacer Çınar yine bir su şişesini alıp Özcan'a fırlatarak ikinci bir saldırıda bulundu.

mal akpli kadın foto1

Toplantıda tartışmaya neden olan depremzedelere yardım konusu AKP'li üyelerin hayır oyu vermesine rağmen oy çokluğuyla kabul edildi.

Editör: Bumin Kağan Muti