Hüseyin Çevik adlı kişinin Diyarbakırlı Ramazan hocayı hedef alan videosu gündem oldu.Sosyal medyada paylaştığı videoda şunları söyledi:

Ramazan ehli sünnet değil, bidatçıdır, vahabi kafasıdır, sahtekardır. Diyarbakırlı Ramazan denilen sözde hoca müsveddesinden uzak durun. Ramazan nice bozuk adamları övüyor.Ne tarikatlar ne cemaatlar hiç biriyle işim olmaz diyor.Kafadan iptalsin.Oy kullanmakla alakalı 'ehveni şer'  bir yere kadar benim için bitmiştir diyor. Namazlılar abdestliler bizler oy kullanmazsak kim oy kullanacak? Dinsizler.donsuzlar. ataistler oy kullanacak. Onlar oy kullanınca başa kimler gelecek islam düşmanları, Allah düşmanları…

Allah düşmanları başa geldiğinde Müslümanlara huzur vercek mi? Bu ülkede çarşaflı sarıklı cübbeli operasyonu yapıldı. Kuran kursları basıldı bu ülkede 20 sene önce.

Hüseyin Çevik adlı kişinin daha önceden paylaştığı bu videolar sosyal medyada gündem oldu.

Yenidoğan Skandalı: 14 Doktor ve 17 Hemşire Gözaltında Yenidoğan Skandalı: 14 Doktor ve 17 Hemşire Gözaltında

Diyarbakırlı Ramazan hoca. Ramazan Pişkin kimdir?

Sosyal medyada "Diyarbakırlı Ramazan hoca" olarak tanınan Ramazan Pişkin, Fatih'te kendisine ait cay ocağında namaz kılarken  bıçaklanarak öldürüldü.

Küçük yaşlardan itibaren araştırıp öğrendiği dini bilgileri Ulu Cami’de vatandaşlara anlatan ‘Filozof Ramazan hoca’ Diyarbakır'ın sembol isimlerinden biri olmuştu.

Kendisine ait sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan Ramazan Böçkün, bir süredir sosyal medyada da fenomen haline gelmişti.

Editör: Habererk Com