World Population Review isimli platformun araştırmasına göre, Türkiye’nin cinsellik konusundaki partner sayısıyla dikkat çeken bir ülke olduğu ortaya çıktı. Ortalama bir Türk bireyinin hayatı boyunca 14 partnerle birlikte olduğu belirlendi. Bu sonuç, diğer ülkeler arasında Türkiye’yi öne çıkardı.

Araştırmada, platformun “Üçünü parti kaynaklardan aldığımız verileri inceleyerek bu sonuçları ortaya çıkardık” şeklindeki açıklamasına yer verildi. Sputnik’in Daily Mail’den aktardığı habere göre, daha liberal olarak düşünülen Brezilya ve Fransa gibi ülkeler, Türkiye’nin gerisinde kaldı. Brezilya ortalama 9 partnerle 25. sırada yer alırken, Fransa ise ortalama 8.1 partnerle 29. sırada bulunmaktadır.

Araştırmada Türkiye’yi takip eden ülkeler arasında Avustralya ilk sıralarda yer aldı. Ortalama bir Avustralyalının hayatı boyunca 13 partnerle birlikte olduğu belirlendi. Yeni Zelanda, İzlanda ve Güney Afrika da Türkiye’yi takip eden ülkeler arasında yer aldılar.

Amerika Birleşik Devletleri’nde ise ortalama bir bireyin 10.7 partnerle birliktelik yaşadığı belirlenirken, sıralamanın sonlarında Çin ve Hindistan yer aldı. Çin’de ortalama partner sayısı 3.1 iken Hindistan’da ise 3 olarak belirlendi.

Dünyanın En ‘Çapkın’ Ülkeleri Listesi

Türkiye: 14.5 partner

Avustralya: 13.3 partner

Seda Yüz'ün Irkçılık Açıklamaları Sosyal Medyayı Salladı Seda Yüz'ün Irkçılık Açıklamaları Sosyal Medyayı Salladı

Yeni Zelanda: 13.2 partner

İzlanda: 13.0 partner

Güney Afrika: 12.5 partner

Finlandiya: 12.4 partner

Norveç: 12.1 partner

İtalya: 11.8 partner

İsveç: 11.8 partner

İsviçre: 11.1 partner

Editör: Habererk Com