Ticaret Bakanı Bolat, Malezya'daki Yatırımcılarla Görüştü

Ticaret Bakanı Bolat, Malezya'daki Yatırımcılarla Görüştü
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Malezya'da önemli bir toplantıya katıldı.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da yerel yatırımcılarla bir araya geldi. Toplantıda Türkiye ile Malezya arasındaki ticari ilişkilerin güçlendirilmesi ve yeni iş fırsatlarının değerlendirilmesi konuları ele alındı. Bakan Bolat, iki ülke arasında mevcut olan ekonomik işbirliğinin artırılması gerektiğini vurguladı.

Bakan Bolat, görüşmeler sırasında Türk şirketlerinin Malezya pazarında daha aktif olmasının önemine dikkat çekti. Ayrıca, karşılıklı yatırımların teşvik edilmesi için gerekli adımların atılacağını ifade etti. Bu bağlamda, Türk ve Malezyalı iş insanları arasında köprü kurulması hedefleniyor.

Toplantının sonunda Bakan Bolat, Türkiye'nin uluslararası ticaretteki rolünü pekiştirmek amacıyla çeşitli stratejiler geliştirdiklerini belirtti. Yatırımcıların sorularını yanıtlayan Bolat, Türkiye'nin sunduğu fırsatlar hakkında bilgi verdi.165222 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.