Tofaş Fabrikasında Üretim Süreci Askıya Alındı

Tofaş Fabrikasında Üretim Süreci Askıya Alındı
Tofaş, fabrikasında üretimi geçici bir süreliğine durdurma kararı aldı.

Tofaş, Bursa'daki fabrikasında üretim faaliyetlerini geçici olarak askıya aldığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, bu kararın nedenleri arasında tedarik zincirindeki aksaklıkların etkili olduğu belirtildi. Üretimin ne zaman yeniden başlayacağına dair kesin bir tarih verilmedi.

Fabrikanın kapalı kalmasıyla birlikte, çalışanlar için alternatif çözümler üzerinde çalışıldığı ifade edildi. Tofaş yetkilileri, bu süreçte işçilerin haklarının korunacağını ve gerekli desteklerin sağlanacağını vurguladı.

Bu durumun otomotiv sektöründeki genel dalgalanmalara nasıl yansıyacağı merak konusu olurken, Tofaş'ın gelecekteki üretim planları hakkında daha fazla bilgi bekleniyor.13306861079473740 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.