Ticaret Bakanı Ömer Bolat, enflasyon oranlarının son on ay içerisinde 37,4 puan azaldığını duyurdu. Bu açıklama, ekonomik istikrarın sağlanması adına atılan adımların etkisini gözler önüne seriyor.

Bolat, yaptığı konuşmada, bu düşüşün Türkiye ekonomisi için olumlu bir gelişme olduğunu vurguladı. Hükümetin uyguladığı politikaların sonuç vermeye başladığını ifade eden Bakan, vatandaşların alım gücünün artacağına inandığını belirtti.

Bakan Ersoy 2025 Turizm Hedeflerini Açıkladı: 65 Milyon Ziyaretçi ve 64 Milyar Dolar Gelir Bakan Ersoy 2025 Turizm Hedeflerini Açıkladı: 65 Milyon Ziyaretçi ve 64 Milyar Dolar Gelir

Ayrıca, enflasyonla mücadelede kararlılıkla devam edileceği mesajını veren Bolat, piyasalardaki dalgalanmaların kontrol altına alınması için gerekli tedbirlerin alınacağını da sözlerine ekledi.