Genel

Engince Mobilya 40. Yılını Kutluyor

Mobilya alanında dikkat çeken tasarımları ile öne çıkan Engince Mobilya, 40 yıldır sektörün önemli taşlarından biri. Türkiye'de 15 mağaza ile tasarımlarını kullanıcılara sunan Engince Mobilya, online sitesi ile de 7-24 açık.

Abone Ol

Bugün 40. yaşını gururla kutlayan marka; rotasını artık Avrupa'ya çeviriyor.

Engince Mobilya, 1980 yılında İstanbul'un Maltepe ilçesinde açılan bir mobilya mağazası ile sektördeki yolculuğuna başladı. Aile şirketi olarak çıktıkları bu yolda Engin Çam Mobilya çatısı altında birleşen beş kardeşin ortaklığı, büyük bir çaba ve özveri ile günümüze geldi. Sektörde bugün 40 yılı geride bırakan Engince, bu sürenin büyük bir kısmında Engin Mobilya Tasarım adı altında hizmet verirken 2000'li yılların başında Engince Mobilya markasına dönüştü. Ardından hızlı bir markalaşma ve zincir mağazalaşma süreci başlatan Engince, şu an Türkiye'de 15 mağazasına ek olarak online mağazası ile de hizmet veriyor. Mağazalarında çeşit çeşit yatak odası takımlarını, koltuk takımları, TV ünitelerini ve genç odalarını müşterilerinin beğenisine sunan Engince, mobilyalara ek olarak ev dekorasyonu için ihtiyaç duyulan aydınlatma ürünleri, ayna, tablo ve sehpa gibi aksesuar ve yardımcı dekorasyon ürünlerini de bünyesinde barındırıyor. Engince Mobilya her zevke hitap etmesinin yanı sıra şıklığın ulaşılabilir olması ve her bütçeye hitap edebilmesi amacıyla müşterilerine outlet ürün seçenekleri de sunuyor.

Türkiye'nin Öncü Mobilya ve Ev Dekorasyon Markası Engince

Ürünlerinde her zaman kalite, güven ve konforu bir araya getirmeyi ilke edinmiş olan Engince Mobilya, eşine az rastlanır bir projeye imza atıp müşterileri için "ücretsiz iç mimarlık" hizmeti de sağlamaktadır. Satış öncesi destek ve satış sonrası destek olmak üzere, müşterilerinin yaşam alanlarını daha şık ve daha kullanışlı bir hale getirmektedir. Her zaman yenilikçi bir düşünce ile hareket ederek müşterilerinin isteklerini ve hayallerini gerçeğe dönüştürme arzusuyla sektöre yön vermektedir. Yenilikçi tasarımları ve modern çizgileriyle, mekanları farklılaştıran koleksiyonları aracılığıyla 40 yıldır müşterilerinin her anında onlarla birlikte yaşayan bir marka olduğunu da göstermektedir. Yenilikçi bakış açısına ek olarak 'mutlu müşteri' misyonuyla hareket eden Engince Mobilya, mutlu müşterinin mutlu mağazanın temeli olduğunu vurgulamaktadır.

Evini zevkine ve bütçesine göre baştan aşağı donatmak isteyenler için çok kullanışlı ve şık seçenekler sunan Engince; yemek odası takımları, yatak odası takımları, salon takımları, köşe takımları, TV üniteleri, genç odası takımları, düğün paketleri ve ev dekorasyon ürünleri ile her yaştan kullanıcıya hitap etmektedir. Engince Mobilya, tasarımlarının estetik ve konforlu olabilmesi için teknolojiden, sanattan ve moda akımlarından faydalanarak hizmetlerine devam etmektedir.

Türkiye'nin 40 Yıllık Mobilya Markası Engince

Yönetim Kurulu Başkanlığı Ecevit Karabağlı tarafından yürütülen Engince Mobilya, kurulduğu ilk günden beri yüksek kalite, güven ve konforu öncelikli hale getirmektedir. Her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan başarılı marka Engince, müşterilerine en iyi deneyimi sunmayı sürdürmektedir. Sadece mobilya üreten ve satan bir marka değil, aynı zamanda yaşam tarzı yaratan bir marka olarak öne çıkmaktadır. Yarattığı farklı yaşam tarzları ile hemen her ihtiyaca cevap veren Engince Mobilya sürekli genişleyen ürün yelpazesi ile mobilya ve ev dekorasyonu sektörünün öncülüğünü yapmaya devam etmektedir.

Mobilya ve ev dekorasyon sektörü içerisinde 40 yıllık bir bilgi birikimini ve deneyimi geride bırakan Engince Mobilya; ürün konforu, ürün kalitesi ve güvenli alışveriş noktasında Türkiye'nin öncü markalarından biri. Yönetim Kurulu Başkanı Ecevit Karabağlı önderliğinde küçük bir aile şirketi olarak çıktıkları bu yolculukta, rotayı batıya doğru çevirerek Avrupa'ya açılıyor. Türkiye'nin önde gelen mobilya markası Engince, 40. yılında Avrupa'nın en iyileri arasında olmayı hedefliyor.