Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda genel başkan olarak seçilen Müsavat Dervişoğlu'nu telefonla arayıp kutladı.

Taha Hüseyin Karagöz Özgür Özel'le görüşmesinin perde gerisini anlattı Taha Hüseyin Karagöz Özgür Özel'le görüşmesinin perde gerisini anlattı

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İYİ Parti'nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirerek tebriklerini ilettiği bildirildi.

Açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu'nu arayarak tebrik etti ve kurultayın ülkemiz için hayırlı olmasını diledi" ifadelerine yer verildi.

Ayrıca, AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunarak Dervişoğlu'nu kutladı. Çelik mesajında, "İYİ Parti'nin 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Genel Başkanlığa seçilen Sayın Müsavat Dervişoğlu'nu tebrik eder, kurultayın demokrasimize katkıda bulunmasını temenni ederiz" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi