Gazeteci Fatih Portakal, CHP'nin düzenleyeceği öğretmen ve emekli mitinglerine işaret ederek diğer siyasi partileri eleştirdi. Bu eleştiri üzerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Portakal'a gönderme yaparak, "Adresinizi verin, size gözlük ve kulaklık göndereyim" dedi.

Fatih Portakal, Sözcü TV'de ana haber bülteninde, CHP'nin planladığı mitinglere vurgu yaptı. Diğer muhalefet partilerini eleştirerek, "18 Mayıs'ta Saraçhane'de öğretmenler için bir CHP mitingi, 26 Mayıs'ta ise Ankara'da emekliler için büyük bir CHP mitingi var. 'Ana muhalefet olarak CHP olmasa ne yapardık' diye düşünüyorum. Peki ya diğer partiler? Zafer Partisi, İyi Parti, Memleket Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti neredesiniz?" diye sordu.

Selçuk Bayraktar'dan helikopter kazasıyla ilgili yeni açıklama Selçuk Bayraktar'dan helikopter kazasıyla ilgili yeni açıklama

"Her Seçimde Ortaya Çıkmayın"

Portakal, "Seçimden seçime ortaya çıkanlar, ülkenin pek çok sorunu var. Her şeyi CHP'nin sırtına yüklemeyin" ifadelerini kullandı.

"Adres Verin, Gözlük ve Kulaklık Göndereyim"

Buna karşılık Ümit Özdağ, Portakal'a yanıt vererek, "Sayın Fatih Portakal, adresinizi verirseniz, size gözlük ve kulaklık göndereyim. Belki o zaman nerede olduğumuzu ve neler yaptığımızı görebilir ve duyabilirsiniz. Ancak gözlük ve kulaklığın vicdan olmadan pek bir işe yaramayacağını da biliyorum" dedi.

"Davet Edin, Anlatayım"
Özdağ, "Vicdanlı bir gazeteci olmak için çaba göstermelisiniz. Sadece X kaynağından bilgi almadan konuşmak kolay. Beni programınıza davet edin, neler yaptığımızı anlatayım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi