Burak Elmas ile yaşanan anlaşmazlık sonucunda görevinden ayrılan Fatih Terim, başkanlık sinyaliyle camiayı heyecanlandırdı. Mynet’in GQ dergisinden aktardığı röportaj şöyle:

"Yaptığınız espriyi hemen anlayan, sizinle aynı dili konuşan, zamanında sizinle aynı şeye sevinip, üzülen insanlarla aynı masada olmak isterim."

"Gömleğimin renginden, yakasının duruşuna kadar... Tesadüf diye düşünmeyin. Bir de beyaz gömlek giyersem, dikkat etmesi gerekenler olabilir." (Gülerek)

'YARI FİNALE ÇIKABİLİRDİK'

"2011-12 sezonunda Galatasaray’a döndükten sonra, kulübümle birlikte ilk iki senede iki şampiyonluk yaşadım. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde güzel bir serüvenimiz oldu, çeyrek final oynadık. Bazen düşünürüm, belki VAR olsa, o sezon yarı finale de çıkabilirdik. Kim bilir."

CAMİAYI HEYECANLANDIRAN SÖZLER: BAŞKANLIK SİNYALİ

- Futbolcu, kaptan, hoca, baba, dede, imparator Fatih Terim... Sıralamada geleceğimiz yeni hikayenizin ilk cümlesi nedir?

Fatih Terim: “Herkesin kendi adına bir tahmini olabilir ama bekleyelim ve görelim...”

'İNSANLAR DÖNÜŞMEKTEN KORKMAMALI'

"Hiç değişmedim ben. Doğduğum andan itibaren beni ben yapan tüm bildiklerimle yaşantımı sürdürdüm. Ama dönüştüm, hem de çok. İnsanlar dönüşmekten hiç korkmamalı, hatta bunun üzerine gitmeli."

'HAFIZALAR ÇABUK SİLİNİYOR'

"Eskiden 'hayır, o isim şu camianın sembolü' dediğimiz kişilerin hızlı bir şekilde yer değiştirdiği bir futbol dünyasındayız. Artık gündemler çok hızlı değişirken hafızalar daha çabuk siliniyor. Ve bazı ceketler de birtakım insanlara büyük geliyor."

'GALATASARAYLILIĞI EN İYİLERİNDEN ÖĞRENDİM'

"Ben Galatasaraylılığı, en iyilerden öğrendim. O yüzden onların Galatasaray’a bakış açıları, kulübü sahiplenişleri bana örnek oldu. Sanırım onlar gibi hareket etmem de çok normal."

Editör: Gökçe Sevim