Fenerbahçe’den ayrılmayı düşünen Michy Batshuayi'nin gidişine Teknik Direktör İsmail Kartal'dan onay çıkmadı.

Edin Dzeko'nun gelişiyle ikinci forvet konumuna düşen, bu nedenle takımdan gitmeyi düşünen Michy Batshuayi ile dünyaca ünlü devler ilgilenmeye başlamıştı. Ancak, Lens ve Everton'ın ardından Roma'nın da ilgilendiği Belçikalı golcüye teknik direktör İsmail Kartay onaay vermedi. 

Başkan Ali Koç ile görüşerek, Batshuayi'ye ihtiyacı olduğunu söyleyen Kartal'ın “Sadece Dzeko ile olmaz. Bu kadar yoğun bir takvimde Batshuayi'ye ihtiyacım var” dediği öğrenildi. Bu görüşmenin ardından Lens, Everton ve Roma’nın transfer listesindeki Michy Batshuayi'nin astronomik bir teklif olmadığı sürece satılmayacağı bildirildi.

FENERBAHÇE 10 MİLYON EURO’YA BİLE KAPILARI KAPATTI

Öte yandan Fenerbahçe yönetiminin 10 milyon Euro'yu bulan tekliflere rağmen bu takımlara kapıları kapattığı belirtildi. Yedek kaldığı için mutsuz olduğu konuşulan 29 yaşındaki futbolcuyla özel olarak görüşen İsmail Kartal, futbolcusuna takımın en önemli parçalarından biri olduğunu ve maçlarda ilk 11'de sahaya çıkacağını söyledi. Görüşmenin ardından Batshuayi'nin de gitme fikrini ikinci plana attığı öğrenildi.

Editör: Yadigar Hanım