Yeni sezon için kadrosunu değiştirmeye devam eden Fenerbahçe Beko, iki sporcusuyla yollarını ayırdığını duyurdu.

Fenerbançe kulübünün resmi internet sitesinden ayrılık ile ilgili yapılan açıklamada, “Fenerbahçe Beko’nun 2021-22 ve 2022-23 sezonu kadrolarında yer alan sporcumuz 2022-23 sezonunda kadromuzda yer alan oyuncumuz Carsen Edwards ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Devin Booker ve Carsen Edwards'a teşekkür eder, kariyerlerinin yeni döneminde kendilerine başarılar dileriz” denildi.

BEKLENENİ VEREMEDİ

Geçen sezon başında NBA Gelişim Ligi'nden sarı-lacivertli takıma transfer olan ancak beklenen performansı veremeyen Carsen Edwards, THY Avrupa Ligi'nde 34 maçta görev alırken 8 sayı, 1,3 ribaunt ve 1,1 asist ortalamalarıyla oynadı. ABD'li basketbolcu Süper Lig'de de çıktığı 20 maçta ise 13,2 sayı, ikişer ribaunt ve asist ortalamaları yakaladı.

Devin Booker da geçen sezon THY Avrupa Ligi'ndeki 31 maçta 5,8 sayı, 3,3 ribaunt ve 1,1 asist ortalamasına ulaşırken, Basketbol Süper Ligi'ndeki 12 karşılaşmada 5,8 sayı 4,8 ribaunt, 1,5 asistlik katkı sağladı.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

BasketNews'te yer alan habere göre Carsen Edwards, Bayern Münih ile anlaşmaya vardı. İmzaların önümüzdeki günlerde atılacağı ve transferin kısa süre sonra açıklanması bekleniyor.

Editör: Yadigar Hanım