Büyük fon vurgununda mağdur isimlerden Fatih Terim, Emre Belözoğlu ve Fernando Muslera'nın şikayetçi olduğu soruşturmada dolandırıcılık yapan banka müdürünün galerici bir suç ortağı olduğu öğrenildi.

Bir bankanın müdürü olan Seçil Erzan, yıllardır Galatasarayfutbolcularla çalışıyordu. Yüksek kar vaadiyle futbolcuların milyonlarca dolarlarını alan Erzan'ın aldığı paralardan hiçbir iz yoktu. Şikayet üzerine savcılık harekete geçti ve banka müdürü Erzan tutuklandı.

Banka müdürüne milyonlarca dolarını kaptıran futbol dünyasının ünlü isimlerinden sadece 3'ü dün ifade verdi. Fatih Terim, Muslera ve Emre Belözoğlu, dolandırıldıklarını belirterek şikayetçi oldu.

BANKA MÜDÜRÜNÜN SUÇ ORTAĞI GALERİCİ ÇIKTI

Soruşturmada yeni detaylar da ortaya çıktı. Banka müdürünün bu işte yalnız olmadığı, bir suç ortağı olduğu anlaşıldı. O suç ortağı ise galericiydi. Bankacı kadının futbolculardan topladığı paranın büyük bir bölümü işte o galerici de duruyordu. Hedeflerinde bir iş insanı daha vardı. Ondan da 2 milyon doların üzerinde para aldılar. İş insanı durumdan şüphelenince, banka müdürü hemen devreye galerici suç ortağını soktu ve karşı tarafa onu bankanın üst düzey yöneticisi olarak tanıttı. İş insanına parasını pastanede teslim edeceğini söyledi ama buluşma günü geldiğinde banka müdürü sırra kadem bastı.

Kanal D Haber'in haberine göre bankanın ise mağdurlara parasını ödeyip ödemeyeceği ise soruşturma sonunda belli olacak.

Editör: Yadigar Hanım