Adalet Bakanı Tunç: Diyarbakır yangınında ölen anne ve üç çocuğu için taziye

Adalet Bakanı Tunç: Diyarbakır yangınında ölen anne ve üç çocuğu için taziye
Diyarbakır'daki yangında ölen anne ve üç çocuğu için Adalet Bakanı Yılmaz Tunç taziye mesajı yayımladı; adli soruşturma başlatıldı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'da meydana gelen yangında hayatını kaybeden bir anne ve üç çocuğuna ilişkin taziye mesajı paylaştı. Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, yaşanan acı olayın kendilerini derinden üzdüğünü belirtti.

Bakan Tunç, mesajında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diledi. Olayın ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir adli soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Başsavcılık soruşturması kapsamında, bir başsavcıvekili koordinasyonunda iki Cumhuriyet savcısı görevlendirildi. Bakan Tunç, soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü vurguladı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.