Adana Ceyhan'daki Afet Konutları Tamamlandı

Adana Ceyhan'daki Afet Konutları Tamamlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adana'nın Ceyhan ilçesinde inşa edilen afet konutlarının tamamlandığını duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adana'nın Ceyhan ilçesinde yapılan afet konutlarının inşasının sona erdiğini açıkladı. Bakan Kurum, bu konutların depremzedelere teslim edileceğini belirtti.

Kurum, yaptığı açıklamada, Ceyhan'da toplamda 1.000 adet konutun inşa edildiğini ifade etti. Bu konutların hızlı bir şekilde tamamlanmasının önemine vurgu yaptı.

Ayrıca, Bakan Kurum, afet sonrası yeniden yapılanma sürecinin hızla devam ettiğini ve vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik projelerin hayata geçirildiğini söyledi.175049 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.