Habertürk ekranlarında yayınlanan "Teke Tek Bilim" programında uzman konukları ile beraber Mars'ta insan yaşamı, tarım, oksijen vb. konuların üzerine konuşan Altaylı reklam arasına gitmek istedi. Ancak reklamdan hemen önce bir seyirciden gelen yoruma çok sinirlenen Altaylı adeta açtı ağzını yumdu gözünü.
Altaylı, seyirciye "Bunlar konuşmadığın için elinde avucunda ne varsa Katarlılara falan satıyorsun" yorumunda bulundu.

İşte Altaylı'ya gelen, "Dünya pandemiyi, ekonomiyi konuşurken sen kimlerden emir alıyorsun da boş zırvalarla milletin kafasını bulandırıyorsun? Mars'a hanginiz gittiniz de bunları anlatıyorsunuz?" sorusuna Altaylı şu yanıtları verdi;

"Reklam arası vermeden önce bir dangalağa bir şey söylemek istiyorum

Beyinsiz diyeyim, daha fazla hakaret etmeyeyim. Bu beyinsiz sana iltifat olacak, yaşam formusun aslında. Bunlar konuşmadığın için elinde avucunda ne varsa Katarlılara falan satıyorsun.

Bunları konuşmadığın için pandemi ile ilgili acaba Çin'den mi aşı gelir, Amerika'dan mı gelir, Almanya'dan mı gelir, İngiltere'den mi gelir diye konuşuyorsun.

Bunları konuşmadığın için böyle mesajlar çeken ahmaklar sürüsüyle muhatap olmak zorunda kalıyorsun. O yüzden bunları konuşacağız kardeşim.
Pandemi konuştuğumuz zaman diyorsunuz ki, "Hangi mihraklardan pandemi konuşma emri aldınız?

Allah'tan sizi takmıyoruz biz çünkü adam olmadığınızı Tardigrat olduğunuzu düşünüyoruz. Ki tadrigratlar sizden faydalıdır muhtemelen.

O yüzden açmayın, seyretmeyin kardeşim.

Gidin pandemi seyredin, ekonomi seyredin, Survivor falan seyredin, magazin programı seyredin ama bizi seyretmeyin. Benim de asabımı bozmayın.

Gerçekten sinirleniyorum.

Sizlerle aynı havayı soluyor olmaktan dolayı mutsuz oluyor. Dünyanın kısıtlı kaynaklarını sizin gibilerin tüketmesine üzülüyorum. Bunları konuşacağız biz.
Bunları konuşacağız ki belki çocuklarınız insan gibi yaşarlar. Sizin için değil çocuklarınız için konuşacağız tamam mı aptallar. "

TARDİGRAT NEDİR?

Tardigrat, Yavaş adımlılar veya su ayıları olarak da bilinen canlı türü; eklembacaklı hayvanların, ilkel-eklembacaklılar (Malacopoda) alt dalının bir sınıfı olarak bilinir. İnce segmentli bir yapı ve kutikula bulunduran 4 çift kısa bacağı olan omurgasız hayvanlar şubesidir. Tardigratlar mikroskobik canlılardır.

Editör: TE Bilişim