Haberkurt TV'nin açıklası şu şekilde:

''Değerli okuyucularımız.

HaberKurt Tv olarak kuruluş gayemiz hiçbir Partiyi övmek yada kötülemek değildir. Bu görüşümüze rağmen genelde televizyon ekranlarında en fazla ambargo yaşayan parti İYİ Parti olması hasabi ile İYİ Partili bir çok il ve ilçe başkanını ekranımıza taşıyarak söz hakkı verdik. İl ve ilçelerinde neler yaşandığını anlatma imkanları tanımaya çalıştıştık.

İYİ Parti Teşkilat Başkanı Sayın Koray AYDIN bey kanalımız ekibini Ankara'ya davet etti. Hatta maddi manevi ne istediğimizi sordu. Yardım almak biat anlamına gelmesi düşüncemiz ile Sn. Koray AYDIN beyin bu teklifini ret ettik ve maddi bir destek almadan biz ekranlarımızı İYİ Partinin il başkanı, ilçe başkanı ve üyelerimize kapılarımızın açık olduğunu dile getirdik. Yayın politikamız da sayın genel sekleter Uğur POYRAZ beyede bildirdik.

İYİ Parti içerisinde haksızlığa uğramış kişilerin talepleri ile söz hakkı tanıdık. Bu sürede bir çok mevcut il başkanı ve ilçe başkanı da ekranlarımızda yer aldı. Daha sonra parti içerisinde demokrasi adına konuşan kişi yada kişileri çıkarttığımız için bizden söz isteyen bazı il ve ilçe başkanları son dakika işleri çıktığını beyan ederek yayına çıkamadılar. Daha sonraki süreçte bir çok il başkanı özür diliyerek bizlere Teşkilat başkanı Koray AYDIN'ın HaberKurt Tv ye çıkma yasağı getirdiğini, iyi partinin kanalının başka bir sosyal medya kanalı olduğunu söylediler. Olsun canınız sağolsun da bizim size ihtiyacımız değil sizin bize ihtiyacınız var bunu unutmuş sayın AYDIN.

Bu nasıl bir egodur anlamış değilim. Cesur yürekli İYİlere ekranımızı açarak hatamı yaptık?

Sayın Koray AYDIN'nın para telifini kabul etmediğimiz için hatamı yaptık?

İYİ Partili cesur kuruculara söz vererek hatamı yaptık?

Demokrasiye inanarak, eşit söz hakkına inanarak hatamı yaptık?

Sevgili Koray AYDIN bey sizin bu tutumunuzu HaberKurt Tv olarak kınıyoruz. Siz bizi satın almayı denediniz, lakin buna ne sizin nede başka bir siyasi partinin gücü yetmez. Biri ambargo uygulanacak sa bunu biz size yaparız ki , biz sizin gibi de değiliz.

HaberKurt Tv de mağdur olan her kesin sesi olmaya devam edeceğiz. Korkmadan doğruları söylemekten ve yazmaktan korkmayacağız. Söz isteyen herkesin sesi olmaya devam edeceğiz.''

Editör: TE Bilişim