Perinçek'ten Dedeağaç tatbikatına tepki: İsrail bile bize bayrak gösteriyor

Perinçek'ten Dedeağaç tatbikatına tepki: İsrail bile bize bayrak gösteriyor
Doğu Perinçek, Dedeağaç'taki NATO tatbikatında görülen İsrail bayrağını göstererek Türkiye'nin hedef alındığını ve Dezenformasyon Merkezi'nin açıklama yapması gerektiğini söyledi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Edirne'de partililer ve vatandaşlarla bir araya gelerek, Yunanistan'ın Dedeağaç bölgesinde yapılacak NATO askeri tatbikatına sert tepki gösterdi. Perinçek, Yunan basınında yer alan fotoğraflarda NATO, ABD, Yunanistan ve İsrail tanklarının yan yana olduğunu, bu durumun Türkiye'yi hedef gösterdiğini ve Dezenformasyon Merkezi'nin açıklama yapması gerektiğini savundu.

Eski Camii önünden Saraçlar Caddesi'ne kadar Türk bayraklarıyla yürüyen Vatan Partililer, PTT önünde Perinçek'in konuşmasını dinledi. Perinçek, Dedeağaç'taki askeri tatbikatın Edirne'ye 30 kilometre uzaklıkta olduğunu vurgulayarak, "Dedeağaç'ta Amerikan tankları, Yunan tankları ve İsrail bayrakları görüyoruz. İsrail bile Amerika, NATO ve Yunanistan ile birlikte gelmiş ve bize İsrail bayrağı gösteriyor" dedi.

Perinçek, Edirne'nin tarih boyunca Türkiye'nin kahramanlık mevzisi olduğunu hatırlatarak, Selimiye Camii'nin minaresinden Dedeağaç'a baktıklarını ve oradaki manzarayı anlattı. Dezenformasyon Merkezi'ni de eleştiren Perinçek, merkezin bilgi bozma yerine iş birliği bozduğunu iddia ederek, merkeze Selimiye Camii'nin minaresine çıkıp durumu kendi gözleriyle görme çağrısı yaptı.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.