Ramazan Ayında 126 Bin Denetim Gerçekleştirildi
Yayınlanma:
Gıda ve Tarım Bakanlığı, Ramazan ayında yapılan denetimlerde toplamda 220 milyon lira ceza uyguladı.
Gıda ve Tarım Bakanlığı, Ramazan ayı boyunca gerçekleştirdiği denetimlerin sayısını 126 bine ulaştırdı. Bu süreçte, gıda güvenliği ve hijyen standartlarına uymayan işletmelere yönelik sıkı kontroller yapıldı.
Denetimler sonucunda tespit edilen ihlaller nedeniyle toplamda 220 milyon lira tutarında ceza kesildi. Bakanlık yetkilileri, bu tür denetimlerin halk sağlığını korumak amacıyla düzenli olarak sürdürüleceğini belirtti.
Ayrıca, Ramazan döneminde özellikle gıda ürünlerinin kalitesinin artırılması için yapılan çalışmaların önemine vurgu yapıldı. Gıda güvenliğinin sağlanması adına atılan adımların devam edeceği ifade edildi.
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.