Saadet Partisi'nden Gazze protesto mitingi: Üsküdar'da 'Özgür Gazze' buluşması
Saadet Partisi, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto amacıyla 15 Haziran Pazar günü İstanbul Üsküdar Meydanı'nda bir miting düzenleyeceğini duyurdu.
17.00'te başlayacak olan "Özgür Gazze" mitingi, İsrail'in Gazze'deki sivil katliamına tepki göstermeyi ve uluslararası kamuoyunu harekete geçirmeyi hedefliyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Yeni Yol TBMM Grup Toplantısı'ndaki konuşmasında mitingin hazırlıklarına ilişkin bilgi vererek, iktidara tepki göstermek ve Gazze'nin sesini duyurmak için bu mitingi düzenleyeceklerini belirtti.
Arıkan, mitingde "Gazze Ablukadaysa Türkiye Ayakta, Gazze Ablukadaysa insanlık ayakta" sloganının kullanılacağını ve tüm Filistin ve Gazze sevdalılarını Üsküdar Meydanı'nda buluşmaya çağırdı. Madleen'in hakkını savunmak ve Velaları durdurmak da mitingin amaçları arasında yer alıyor.
Kaynak:ANKA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.