Siyasi parti ziyaretleri ve A Milli Takım maçı

Siyasi parti ziyaretleri ve A Milli Takım maçı
7 Haziran'da siyasi parti ziyaretleri ve A Milli Takım'ın ABD ile maçı gerçekleşecek.

7 Haziran 2025 tarihinde, çeşitli siyasi partilerin genel merkezlerinde bayram ziyaretleri gerçekleştirilecek. DEM Partisi, İYİ Partisi, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi'nin temsilcileri, saat 09.15 ile 14.00 arasında ziyaretlerde bulunacak. Bu ziyaretler görüntülü ve canlı olarak Ankara'dan yayınlanacak.

Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanlığı'nda da bir bayramlaşma programı düzenlenecek. Bu program saat 12.00'da başlayacak ve görüntülü olarak canlı yayınlanacak.

Spor dünyasından bir haber ise A Milli Futbol Takımı'nın 2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri kapsamında ABD ile yapacağı maç. Karşılaşma, ABD'nin Connecticut eyaletindeki East Hartford kentinde oynanacak.

Kaynak:ANKA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.