Temizlik İşçileri Düşen Parayı Sahiplerine Ulaştırdı

Temizlik İşçileri Düşen Parayı Sahiplerine Ulaştırdı
Bir pazarda yaşanan ilginç olayda, temizlik işçileri düşen parayı sahibine ulaştırdı.

Bir pazar alanında gerçekleşen olayda, bir pazarcı alışveriş sırasında cebinden düşürdüğü para dolu poşeti fark etmedi. Temizlik işçileri, yerde buldukları poşeti alarak hemen durumu değerlendirdi. Poşetin içindeki paranın miktarını gören işçiler, bu durumu etik bir şekilde ele almaya karar verdi.

Temizlik ekipleri, poşeti bulduktan sonra çevredeki pazarcılara ve esnafa danışarak kayıp olan paranın sahibini aramaya başladı. Uzun uğraşlar sonucunda, paranın sahibi olduğu belirlenen pazarcıya ulaşmayı başardılar. Bu davranışlarıyla hem kendi mesleklerini onurlandırdılar hem de topluma örnek teşkil ettiler.

Olayın ardından konuşan temizlik işçilerinden biri, “Bizim için önemli olan doğru olanı yapmak. Bulduğumuz şeyi sahiplerine ulaştırmak en büyük görevimiz” dedi. Bu tür olayların toplumda güveni artırdığına dikkat çekildi.141000 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.