• DOLAR 32,21 %0.14
  • EURO 35,13 %0.07
  • ALTIN 2.475,81 %0.32
  • BİST100 10.175 %0.17
  • BITCOIN 66.350 %7.02
  • ETHERIUM 3.021 %4.42
16°

Akp Haberleri

akp haberleri ve güncel akp gelişmeleri, akp ile ilgili tüm video, akp fotoğrafları ve akp haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, 2019 seçimlerine kıyasla üç parti oy oranını artırırken, dört parti oy kaybetti.

Politika

İstanbul Beykoz’da gerçekleşen yerel seçimlerde, AKP ve MHP temsilcileri 31 Mart’taki sonuçlara itiraz etti.

Gündem

AK Parti'nin Siverek Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ali Murat Bucak'ın destekçileri, yaptıkları zafer kutlamalarında mermiler havalarda uçtu.

Politika

2024 yılının son yerel seçiminde CHP ve AKP'nin oy kazandığı ve kaybettiği iller belli oldu. İşte o iller...

Analiz

Mazlumun, mağdurun hamisi olan Erdoğan, yıllar içinde etrafını saran dalkavuklar yüzünden toplumun en alt tabakasını görmez, duymaz oldu.

Politika

Büyük Birlik Partisi’nin Yüreğir Belediye Başkanlığı için aday gösterdiği Mustafa Lenger, seçime saatler kala yarıştan çekildi.

Politika

Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan, katıldığı mitingde konuşmasına AKP'yi de kattı. Erbakan, AKP'yi seçim öncesi yine sert eleştirdi.

Politika

İBB Başkanı ve adayı İmamoğlu'nun seçim otobüsüne Rabia işareti yapan AKP'li seçmene akaryakıt cevabı sosyal medyada dikkat çekti.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’daki bir gençlik etkinliğinde gençlerle buluştu ve onların sorularını yanıtladı. Bir gencin Erdoğan'a sorusu dikkat çekti.

Politika

AKP'nin İBB adayı Murat Kurum, katıldığı mitingde kendi partisinin yönettiği ilçede sorduğu soru sosyal medyada dikkat çekti.

Politika

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, daha önce İYİ Parti’ye geçen ve sonrasında AKP’ye katılan Balıkesir Milletvekili İsmail Ok üzerinden İYİ...

Politika

Bir televizyon programına konuk olan AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, bakanların seçim faaliyetlerine katılımlarını böyle itiraf etti.