Ankara'nın Çankaya İlçesinde bir mekanda müzisyen olarak çalışan Onur Şener, istek şarkısını bilmediği gerekçesiyle öldürüldü. Şener'in katil zanlılarının kimlikleri henüz açıklanmazken Sanatçı Haluk Levent'ten katillere dair bir iddia geldi. Haluk Levent, Şener’i öldüren 3 kişinin bakanlıkta çalışan bürokratlar olduğunu açıkladı.

İddialara göre, mekanda eğlenmeye gelen ve kimlikleri açıklanmayan 3 kişi, müzisyen Onur Şener'den istek şarkıda bulundu. Onur Şener'in şarkıyı bilmediğini söylemesi üzerine zanlılar, müzisyen ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda 3 kişi, Onur Şener'e şişelerle saldırırken ortalık savaş alanına döndü.

Kırılan camlar Onur Şener'in boynuna saplanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırırken sağlık ekipleri ise kavgada ağır yaralanan Onur Şener'i hastaneye sevk etti. Onur Şener yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

SALDIRGANLARIN KİMLİĞİNİ HALUK LEVENT AÇIKLADI

Olayın ardından taziye mesajı paylaşan sanatçı Haluk Levent, "İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz..." ifadelerine yer verdi.

Daha sonra yeni bir paylaşım daha yapan Levent, "Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar. ALİ G. çalışma bakanlığı bürokrat, İLKER K. çalışma bakanlığı müfettiş, Semih S. TAİ’de mühendis" iddiasında bulundu.

Editör: Yadigar Hanım