Ünlü yıldızların sahne performansı sırasında başlarına gelen kazalar gündem oldu. Yaşanan bu kazalardan hariç, yeni bir trend türedi; sahneye obje fırlatma. Seyircilerin sahneye obje fırlatma alışkanlıkları uzun süredir devam ediyor. Bu şekilde sanatçıların pek çoğu yara aldı. Son alarak bu yeni trende kurban olan ünlü isim de Harry Styles oldu.

Seyirciler, sahneye obje atma olayını “hayranlık gösterisi” olarak tanımlasalar da bu aslında tamamen kasten insan yaralama suçuna giriyor. 29 yaşındaki başarılı sanatçı Harry Styles, konser sırasında, bir hayranının sahneye yabancı bir obje atması sonucu gözünden vuruldu. Styles, Avusturya’nın Viyana kentinde ‘Love on Tour’ turnesi için sahne alırken, bir hayranı sahneye yabancı bir obje attı ve ünlü şarkıcı gözünden vuruldu. Acı çektiği anlar objektifler tarafından resmedildi. Ancak sanatçı acısı olduğu halde seyircilerini unutmadı. Şarkısını söylemeye ve seyircileri selamlamaya devam etti.

obje atma

“Sanatçılar İsyan Etti!”

1 Temmuz günü, ünlü şarkıcı Adele, Las Vegas konserinde seyircileriyle canice olduğunu düşündüğü yeni trend hakkında sahnede sohbet etti ve şunları söyledi: "Artık insanların lanet olası gösteri adabını nasıl unuttuğunu ve sahneye bir şeyler fırlattıklarını fark ettiniz mi? Bunu gördünüz mü? Lanet olsun, size meydan okuyorum, bana bir şey fırlatmaya kalkarsanız, sizi gerçekten gebertirim."

Editör: Zuhal Ömür Tarakçı