Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kızılkaya Beldesinde bulunan Ziraat Bankası'nın ATM'sine para çekme ve para yatırma özelliği geldi. Bu yenilik üzerine Belde Başkanı İlker Güngör, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkür etti.

Belde Belediye Başkanı İlker Güngör'ün bu ilginç teşekkürü, daha önce Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın Balıklı Rum Hastanesi'nde çıkan yangın sonrası, benzer bir şekilde “Cumhurbaşkanımızın talimatıyla olaya müdahale edildi” açıklamasını akıllara getirdi.

Ziraat Bankası ATM’sindeki gelişmeyi, “Uzun uğraşlar sonucu” şeklinde nitelendiren Güngör, Twitter hesabından uzun bir teşekkür paylaşımında bulundu.

Güngör, yaptığı paylaşımda “Bu hizmet için başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sn. Dr. Devlet Bahçeli'ye, Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz'a, AK Parti Burdur Milletvekilleri Sn. Bayram Özçelik ve Yasin Uğur'a, Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Sn. Hikmet Ökte'ye, Ziraat Bankası Bucak Şube Müdürü Sn. Muhammet Birinkulu'ya ve tüm emeği geçenlere teşekkür ederim.” dedi.

Güngör'ün paylaşımına "ATM devlet meselesi olmuş" şeklinde çok sayıda eleştiri geldi. Twitter’da büyük yankı uyandırırken kullanıcılar, “ATM için ülkenin yarısı seferber olmuş”, “ATM devlet meselesi olmuş.”, “Ekran da dokunmatik mi? Böyle ellemeli filan?”, “Sayın Başkan, teşekkür için İngiltere kralı rahmetli başkan Kennedy, taçsız kral Pele, Backenbauer, kaleci Mayer, Nadia Komanaçi, Brigitte Bardot, Fenerbahçeli Cemil’e teşekkür etmeyi unutmuşsunuz.” yorumlarında bulundu.

Editör: Yadigar Hanım